Web a Eshop snadno a rychle

21.04.2012 08:53

Webnode je nástroj pro snadnou tvorbu www stránek. Vše jednoduše a zdarma. Můžete jej provozovat na vaší doméně.

Zdarma

Dobré věci bývají zdarma. Ani za naše služby nemusíte platit. Vytvoření webu, publikační systém, moderní šablony, hosting či provoz na vaší doméně.

Bez reklam

Nemáte rádi projekty, které jsou sice zdarma, ale neustále na Vás nebo Vaše návštěvníky vyskakují reklamy? To se Vám s Webnode nestane!

Za 5 minut hotovo

Vaši novou webovou prezentaci můžete mít opravdu spuštěnou do 5 minut. A to včetně moderní grafiky a obsahu připraveného našimi specialisty.

Moderní design

Pro Vaše stránky si můžete vybrat ze stovek moderních šablon, které byly připraveny internetovými profesionály. S Webnode si vybere opravdu každý!

Provoz na vaší doméně

Webové stránky můžete snadno provozovat na doméně druhé úrovně (www.cokoliv.cz). Doménu si můžete zaregistrovat přímo ve Webnode.

SEO Marketing

Automatická podpora pro optimalizaci stránek pro vyhledávače, generování pěkného URL a mapy stránek. Můžete pracovat s pokročilými technikami SEO.

Jednoduchost a rychlost

Pro práci s Webnode nepotřebujete žádné technické znalosti. Nepotřebujete nic instalovat, ani konfigurovat. Stačí Vám jen internetový prohlížeč.

Vše co potřebujete

Publikační systém, hosting, statistiky návštěvnosti, e‑mail, e‑shop, blog, diskuzní fórum, ankety, fotogalerie, katalog produktů, vyhledávání, RSS a mnoho dalšího...

- Webnode