Slevový portál Newgo.cz

25.04.2012 17:34

NewGo.cz je nový slevový portál zaměřující se na slevy pobytů a zážitků v rámci ČR i zahraničí. Patří do skupiny portálů New Travel.cz s.r.o., jednoho z největších internetových prodejců zájezdů v České republice, a díky tomu disponuje velkými zkušenostmi v oblasti cestovního ruchu a profesionálním týmem, který Vám rád zodpoví všechny Vaše případné otázky nebo pomůže při vyřizování Vaší objednávky. Neváhejte nás proto kontaktovat!

Každý den přináší NewGo.cz novou nabídku se slevou více než 30%. Můžete tedy vybírat z pestré nabídky pobytů a zážitků a to nejen v České republice, ale také v zahraničí. Využijte služeb slevového portálu NewGo.cz a dopřejte si zajímavou dovolenou za skvělou cenu! Cestování dostává s NewGo.cz zcela nový rozměr a je cenově dostupné všem.

Díky propojení s cestovní agenturou NewTravel.cz spolupracuje NewGo.cz s největšími českými cestovními kancelářemi a prověřenými hotelovými řetězci, díky čemuž Vám přináší kvalitní slevy v zajímavých lokalitách. S většinou svých partnerů máme navíc zcela exkluzivní smlouvy a přinášíme Vám slevy, které nikde jinde nenajdete!

Aktuální slevy NewGo.cz můžete sledovat buďto přímo na webu www.newgo.cz, prostřednictvím e-mailových zpravodajů, které jsou automaticky rozesílány každý den a samozřejmě také prostřednictvím sociálních sítí, jako je facebook, twitter a google +1. Každá z publikovaných slev je časově omezena, sledujte tedy pravidelně nabídky NewGo.cz a nenechte si ujít zajímavé slevy na pobyty a zážitky!

Aktuální nabídka